Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets musik





Det brast en sträng
på mitt livs instrument

kunde inte fortsätta spela
det saknades en viktig ton

levde länge i tystnad

började längta livets musik

spelar på strängarna som är
minnet fyller i den saknade tonen




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2017-04-20 11:15



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Vackert skrivet. Livet förändras, man är i ingenmansland, innan man går vidare. Bärandes på sin början.
2017-04-24

  ResenärGenomLivet VIP
En fenomenal beskrivning på hur man kommer igen efter en svacka i livet...så bra skrivet...
2017-04-22

  Ingrid Trolle
Om stämt eller falskt
Musiken är oombärlig
2017-04-22

  Lars Hedlin
Bra framfört .)
2017-04-21

    ej medlem längre
Fint skrivet om att gå vidare
2017-04-21

    Peter Söderqvist
Varje motgång ser sin ljusning.
Fint.
2017-04-21

  Gunnel Eriksson VIP
Fin bild av ett livsöde.
2017-04-20

  Salvation Pepper
Man tager vad man haver.
2017-04-20

    Dan Myrbeck
Tänkvärt..
2017-04-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Vackert och känslofyllt diktat, om att våga livet, trots sträng som brustit.
2017-04-20

    ej medlem längre
Helt ljuvliga toner, kära du.
2017-04-20

  Annaemi VIP
Fin bild av hur det är att leva med saknaden av den som var nära.
2017-04-20

  Respons VIP
En copingstrategi så god som någon.
2017-04-20

  Eva Helene VIP
Så skört och vackert!
2017-04-20

  Maria Sundelin VIP
Så är det. När minnen blir vackra passar de in trots saknaden de bär med sig.
Kramar
2017-04-20

  Öknens Ros VIP
att spela på känslosträngarna har man ju hört talas om, men du har en egen fela du kan spela på! :)
2017-04-20

  Marianne Räf
Bra att det ordnade upp sig ! :)
2017-04-20

  M.Eta
Så länge man har minnet känns livet lättare. Ibland vill man bara leva i det, särskilt när verkliga livet är tufft. Fint skrivet!
2017-04-20

  Ewa-Britt Nilson VIP
På strängar klinga
ringa in det Du vill...
Och jag önskar
Dig lycka till!





2017-04-20

  Niliboy
Ja, musiken är en stor tröst å glädjespridare, så och för mig!
2017-04-20

    ej medlem längre
Så otroligt vackert!
2017-04-20

  StinaJ VIP
Livslust som återvänder
2017-04-20

  ULJO
Musiken finns för alltid i glädje och sorg. Spelar ingen roll om instrumentet är ostämt eller saknar sträng. Musiken finns där ändå och behövs.
2017-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP