Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gränsen

Jag tänker att gränsen är det som gör skillnad.
Där kontrasterna blir synliga, där berget blir en dal, där döden kan vara lika närvarande som livet.

Jag tänker att gränsen är någonstans emellan, en uppfattning som är beroende av skillnader för att kunna existera.
En form, en känsla, en färg, ett ord.

Jag tänker att gränsen är det som separerar dig från mig, vi från dom, nu från då.
Ett utfall, en oundviklig beståndsdel som uppstår i en interaktion eller i det undvikta samspelet.

Jag tänker att det är där, precis på gränsen, allting kan hända.




Fri vers av tolvtrettiotre
Läst 199 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-04-20 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tolvtrettiotre
tolvtrettiotre