Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från Google!


Segla vackert på livets våg!

Låt ditt sinne beröras av gemensam värme

Ta vara på alla stunder av lycka som blir dig given

 

Ge näring i nuet, kasta loss alla trossar

Segla sen vackert på livets våg

 

Copyright" (©)Lars Krister Hedlin 2017-04-21




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 423 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2017-04-21 15:20



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Härlig dikt fylld med värme!
2017-04-25

  Eva Langrath VIP
Fina rader
2017-04-24

  StinaJ VIP
En väldigt bra livsfilosofi att ta till sig.
2017-04-24

  Salvation Pepper
Det drömlika kan bli verklighet.
2017-04-24

  Maiah VIP
Fin inställning inför sin resa
2017-04-22

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, man ska ta vara på livet...fint...
2017-04-22

  Rise Little One
Positiva inställningar till livet!
2017-04-22

  Ingrid Trolle
Sköna varma ord!!!
2017-04-22

  Cahaya
Nya bäckar som leder mot det stora blå, där bara vår egen fantasi begränsar oss.
Hissa seglen... nya äventyr väntar bakom sjunde vågen.
Livsbejakande och hoppfull text
2017-04-21

  Karina"Kia"
Känna gemensam är känslan stor
Lycka i livet ännu störr än stor
Segla vackert är större än stor och större än du kan tro.........
2017-04-21

    ej medlem längre
Skönsång i själen
2017-04-21

  WyS VIP
Sol, vind och vatten nära naturupplevelse.
2017-04-21

  alicja lappalainen VIP
navigare necesse est..
2017-04-21

  Maria Sundelin VIP
Bra uppmaning
2017-04-21

  Marita Ohlquist VIP
Härlig text att bära med sig i vardagen!
2017-04-21

    ej medlem längre
Underbart!
2017-04-21

  ULJO
Segla sen vackert på livets våg. Låter strålande
2017-04-21

    Dan Myrbeck
En biljett tack!
2017-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin