Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vargtimmen kallas den tid före gryningen som infaller ungefär mellan kl 03.00 - 05.00.


Vargtimmen



Du stygga klockslag
som väcker mig
och gör mina tankar onda

Förgiftar min själ
med mörker och ondska
och letar ond bråd död

Du vargtimme
som håller mig i järngrepp
och förvrider det goda
till oigenkännlighet

Men morgon gryr
Dagen står upp
och det ljusa strålar åter
ini min själ


Då vet jag
att älska det fina
röra din hud
och åter
låta kärleken triumfera
över vargtimmens svarta mörker




Fri vers av Nils-Robert
Läst 329 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2017-04-22 17:12



Bookmark and Share


  Kim VIP
En ljus och tydlig bild du målar fram här!
2017-07-18

  Janina Kaminska
Bra ordat. Stor igenkänningsfaktor.
2017-05-14

    ej medlem längre
Helt otroligt fin och berörande
2017-05-12

  Marita Ohlquist VIP
Kärlekens ljus besegrar vargtimmens mörker!
Bra skrivet, mycket bra.
2017-04-24

  ULJO
Kärleken är den enda förlösande kraften. Utan kärleken är vi inget under stjärnhimlen.
2017-04-24

  Salvation Pepper
Tur att detta finns:
"Dagen står upp
och det ljusa strålar åter
ini min själ"


2017-04-24

  Fem hjärtan VIP
En igenkännande och bra text! Jobbigt att vara vaken just de timmarna då tankarna lätt far iväg..Skönt när kärleken finns och kan fånga in känslorna med kärlek!
2017-04-23

    ej medlem längre
Igenkänning! Tack för träffande ord!
2017-04-23

  Peter Olausson VIP
En vacker text, där ljuset besegrar mörkret - som det brukar!


2017-04-23

  Karina"Kia"
Livets mörkaste sömn i timmar att vrida sig runt och tankar förvrids......
Ljuset som väcker det vackra sinnet inom dig...delar med oss...

Livets sömn är alltid svär

mörkrets ondska förlorar mot det vackra morgonljuset som ger kroppen liv<3

Så jäkla snyggt skrivet med glädjens ljus och smärtans mörker!
2017-04-22

    ej medlem längre
Befriande ord om att ljuset och kärleken vinner över det mörka och kalla.
2017-04-22

  Alysse VIP
Kraftfull text
där det goda kärleksfulla
segrar över ondskan

Ljuset vinner alltid
över mörkret

Bra skrivet!
2017-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Nils-Robert
Nils-Robert