Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
starka strömmar


Vivör Med Satyren På Axeln Del.2

trots att strömmarna är starka ska jag inte börja om att knarka/

vill i drömmar mina landa jag behöver inget annat/

än kärlek och balans i kropp & själ hoppet krävs/

för att se havet är lika viktigt som droppen är/


en skicklig revolutionär som vill rädda denna värld/

måste först rädda sej själv när han på botten är/

känna sin eld trotts besvär och kämpa igen/

laga alla gamla broar som jag har bränt/


droppar bomberna jämt för jag vill dra min stack till strået/

inte strået till stacken tusentals vackra låtar/

2000 tal och snacket går jao, tro inte allt du hör/

det här är mitt rätta jag med inre kraft i fightens glöd/


spottar lava bränner allt från Åkesson till Annie Lööf/

utan självständighet och kärlek slutar det med att alla dör/

en efter en i utanförskapet utanför ramen där snutarna tar dej/

tänker sluta hata mej själv för det slutar med knas man/




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 577 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-22 10:59



Bookmark and Share


    Nisse med kavajen
Spännande rondör över den här texten, jag får nog dra åt ett par snäpp så att jag inte exploderar.
2017-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl