Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Drömmen om en perfekt relation...


Älskad

Du håller av mig - inte fast mig
låter mig flyga
själv och mot självvalda mål
och du står kvar
väntar på mig
när jag landar

Jag håller av dig!

Du vill ha mig - inte äga mig
jag är ingen trofé
och ingen ägodel
som man visar upp
men du visar gärna din stolthet
över oss

Jag vill ha dig!

Du ställer inte villkor - kräver inget
men visar glädje
över att jag vill vara din
och du ställer upp
håller min rygg
håller om mig

Jag vill vara din!

du skrattar sällan åt mig - men ofta med mig
du tar mig på allvar
du försöker inte  ändra mig
accepterar mina sidor
eller kväva mig
fast du vill vara nära

Jag vill ha dig nära!

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Mymlan58 VIP
Läst 433 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-04-22 11:34



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Härlig text med kärlek och en sådan som jag oxå vill vara!
Du har fångat respekt, värme, kärlek och harmoni i dessa rader!!
Bra!! Bokmärker!!
2017-10-10

  Nils-Robert
Dikten fångade in den centrala kärnan i tvåsamhetens lycka. Så bra skrivet
2017-05-23

    ej medlem längre
Så fint - precis som det ska vara
så ömt och kärleksfullt
2017-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Mymlan58
Mymlan58 VIP