Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rida barbacka

Vi möttes alldeles nyss
Och det här är galet
Men ge mig en kyss

Knulla mig barbacka!
Ta mig här och nu
Låt oss smälta samman
Låt oss skapa liv

Fyll upp min abyss
Ge mig allt du har
Jag vill göra hyss

Knulla mig barbacka!
Ta mig här och nu
Låt oss smälta samman
Tänk inte på hiv

Penetrera mitt kryss
Jag behöver dig i mig
Helst redan nyss

Knulla mig barbacka!
Ta mig här och nu
Låt oss smälta samman
Låt oss va naiv




Bunden vers (Rim) av Nico Zasha Kroik
Läst 697 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-22 15:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nico Zasha Kroik
Nico Zasha Kroik