Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blir väl märkt som sexgalning av dessa rader, får väl ta den risken i alla fall.


LOUISE (en galen sång)

LOUISE, LOUISE
DU GÖR MIG SNURRIG
DU GÖR MIG YR
DU FÖRGÖR MIG
NÄR DINA HÖFTER GUNGA
GÅR MINA KÄNSLOR ÖVER STYR.

LOUISE, LOUISE
DIN LOV OCH PRIS
VILL JAG SJUNGA
MIN GULLEGRIS
KYSS MIG, SMEK MIG
MED DIN TUNGA.

LOUISE, LOUISE
DIN HÖGA BYST OCH BARM
DEN GÖR MIG HET OCH VARM
NÄR DU HÖGKLACKAD
GLIDER FRAM
SOM EN VINRÖD
NYLACKAD MUSTANG.

LOUISE, LOUISE
ÖGON AV KROM Å GLITTER
NEDAN BAKOM GRILLEN
KAROSSEN PUTSAD Å BLANK
MOTORN SPINNANDE SITTER
GRYMT OCH EROTISKT
PUMPANDE BRÄNSLET UR SIN TANK.

LOUISE, LOUISE
DU ÄR EN GUDINNA
DU FÅR TESTOSTERONET ATT BRINNA
DÅ DIN SVÄLLANDE RUMPA
FRAM OCH TILLBAKA
LIKT AFRODISIAKA
SKUMPA Å SKAKA.

LOUISE, LOUISE
SMÄCKER OCH LÄCKER
SOM EN JUVEL
NÄR LÅREN UT DU STRÄCKER
OCH PLUTAR MED MUNNEN
DRUNKNAR JAG MED JUBEL
I DEN BOTTENLÖSA BRUNNEN.

LOUISE, LOUISE
SEX-LÄCKER PÅ ALLA VIS
ÖVERALLT JAG DIG SER
BYSTEN OCH HÄCKEN
DINA TECKEN SÅ SENSUELLA
SOM FÅR BYXAN ATT SVÄLLA.

LOUISE, LOUISE
I MINA DRÖMMAR ... EN INVIT
MINA HORMONERS APTIT
EN RETSTICKA I SÖMNEN
ÄR DENNA FAGRA FLICKA.

LOUISE, LOUISE
EN KVINNA
SVÅR ATT FINNA
LÄTT ATT SE
I DRÖMMARNAS PARADIS
HJÄRTAT KVIDER, SNYFTAR OCH LIDER
I KÄRLEKENS HUNGER
NÄR EFTER DIG ... JAG SJUNGER

LOOOOOOOUUUUUIIIIISEEEE !!!!!



Gurra Kärleksfnurra!!







Övriga genrer av gunnnar nylund VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-04-23 15:53



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Hm...de är de där me ålderns nackdelar,att vissa kroppsdelar jäsa över i oproportionerliga beståndsdelar,men jag kände en dam på 60 vars kropps länder var som en tonåring,märkligt ! Kan hon ha ljugit om åldern måntro ?
2017-04-23

  KattenKin VIP
Cool och kul!
Gillar tredje versen bäst:
"GLIDER FRAM
SOM EN VINRÖD
NYLACKAD MUSTANG"
2017-04-23

  gunnnar nylund VIP
Du fick mig att minnas ett telegram
jag skickade till min kvinnliga kusin
på 50-årsdagen.

Kära kusin
som en mogen Bordeaux??
Ja vadå??
Jo likt vin, blir du bara bättre med åren..... fast dock ej låren.

He, he!!
2017-04-23

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Jäsa över (rätt)
2017-04-23

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Tydligt det ! det bli ba värre me åren,kan tänka de e de jästa endorfinerna som likt ett vins årgångsbouquet läsa öfver och ger sig tillkänna i styrka og smag.
2017-04-23
  > Nästa text
< Föregående

gunnnar nylund
gunnnar nylund VIP