Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sätt att säga

Det fanns någon

någon gång

 som sa mitt namn

så speciellt

Med betoningen på första

stavelsen

Alla andra sparar sig till den sista

Men han porlade och log

mig




Fri vers av Tabula Rasa
Läst 335 gånger
Publicerad 2006-05-22 17:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tabula Rasa