Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lik(stel)het


Jag tänker på vin
du på kvinnor

Jag kan tänka mig
vilken sort som helst

du med




Fri vers av Tabula Rasa
Läst 326 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-09-11 17:14



Bookmark and Share


  Christer Eriksson
gillar den här.. fast jag dricker ständigt "mauro" på dunk.. men tror eller snarare hoppas att jag är lite mer nogräknad på kvinnorna.. men va fan troligtvis inte.. snygg titel också..
2006-09-12

  Queen_of_Rain
kan bara hålla med nedanstående kommentar.. kortheten får varje ord att kännas!
2006-09-11

  misa
Hård. Och bra.

"du med"...
2006-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Tabula Rasa