Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Onödigt


Fröken Genomdjävlahygglig
bjuder bort
och ut
sig själv

(för vilken gång i ordningen?)

Sopar smulor att montera
betalar
med
tid
tröst
pengar
förståelse
och sig själv förstås
för att sedan bara vilja forsa ut
med vattnet
hon nyss rengjorde
bacondränkta pannan med




Fri vers av Tabula Rasa
Läst 289 gånger
Publicerad 2006-09-05 12:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tabula Rasa