Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tabula rasar



Ett evigt djävla
lismande
och schysstande
och hjärtliga skrivarvänner
Allt för att få beröm
och bekräftelse
av samma lismande kaliber
som du gav




Fri vers av Tabula Rasa
Läst 305 gånger
Publicerad 2006-09-10 18:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tabula Rasa