Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Manisk på möblering


Jag städar inte
jag möblerar
bort bort bort
så ingen ska veta
hur det är nu

Mitt liv i besittning
med osannolika
nya turer

Synd bara
att tre nycklar finns

och jag bara har en




Fri vers av Tabula Rasa
Läst 279 gånger
Publicerad 2006-09-05 12:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tabula Rasa