Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eh va? aight im done. JAG ÄLSKAR MIG SJÄLV FÖR MYCKET FÖR ATT GÖRA SOM MAN SKA IM SORRY!!!


fuckinnnn nada

jag behöver inga medel för att ventilera
de krävs inga ord för att skapa mera
men mitt samvete vill dividera
bygg mig en asfalt, kliv i min lera
känn vad jag känner, jag vet att du kan
vi är alla samma, fan man till man

förlåt men jag pallar ej ses imån
jag ljuger små lögner och vänder mig om
är jag hemsk för jag prioriterar såhär?
bör jag bli straffad för allt som jag är?
jag har mina brister, lovar och svär
men seriöst fan mannen man lever och lär
-
okej ja tugga mer än jag kunde svälja
men jag ville köpa de han ville sälja
de lät så bra på vi-de-o
ta en kamera, måla mig blå
-
så ska man leva, så som vi säger
fine ait cool, guess ni kan era grejer
men fan bror du är inte mig
i min memoar står inget om dig
jag vet bäst hur mina toner dunkar
trots alla böcker om hur allting funkar
-
jag kanske lever in-korrekt enligt dig
ja du är smart, men du är inte mig
jag kan min värld, den är inte som din
så dina spakar gör mig ingenting
låt mig ta ditt råd och måla det rött
så de matchar min ton, bruh jag äter ej kött


sry fan. i tried. min förbränning typ dog. av onödiga tillägg. va är jag? en fucking iphone? na hells no. lynyrd skynyrd sjunger simple man. ouf.
teehee




Fri vers av Nellie629
Läst 250 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-04-24 09:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nellie629
Nellie629