Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ursprungligen publicerad 2015-12-18 02:55, men känner att jag vill uppmärksamma denna text igen.


Jag ÄR inte bitter, nej...

Tant Bitter – Njet
Jag är inte bitter,
någonstans
Aldrig,
inte en chans,
att jag är
Tant Bitter

Jag har levt mina år,
med mycket innehåll
Allt från bus,
och vackert väder
Tagit nattdopp i havet,
utan kläder
Levt livet,
och inte haft
på något koll

Jag har även levt
i svart och mörker,
trott att jag var död
Slagen,
utan bostad och mat,
varit utan arbete,
ej haft inkomst
för mitt levebröd

Jag har upplevt smicker,
och förtjusning
Och middagar med par
Har fått höra,
att jag är underbar

Jag har också sett
en tjusning,
med att vara singel
nu på äldre dar

Jag är inte bitter,
någonstans
Aldrig,
inte en chans,
att jag är
Tant Bitter

Jag har varit förälskad,
och bedragen
Bott i lägenhet och villa
Har varit sambo och gift,
men då mitt jag var stilla
Nu vänder det,
och jag växer
Är ej av mitt
förflutna slagen

Jag är inte bitter,
någonstans
Aldrig,
inte en chans,
att jag är
Tant Bitter

 




Bunden vers (Rim) av Valkyria-Fatale
Läst 943 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-04-24 17:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale