Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En perrong där tågen inte längre stannar


Jag väntar på en öde perrong
Här stannade tågen en gång

Asfalten ligger kall och våt
I halsen har jag gråt
I handen ett brev med förlåt

Jag vet inte till vem
Kanske är det hem

Kanske är det bara till mig
Tror ingen annan bryr sig

Jag ska ut och se på ljuset
Tysta suset och bruset

Tågen stannade här en gång
Vid denna igenväxta perrong

Där borta kommer mitt tåg
Det blir det sista jag såg

Min kropp faller hjälplöst ner
På asfalten ligger jag och ber

Öppnar ögonen och ler

Jag tror jag ska leva lite mer




Bunden vers (Rim) av Nico Zasha Kroik
Läst 679 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-04-25 15:05



Bookmark and Share


  Natten24
fin text
2017-07-16

  Pivis
Väldigt vackert <3
2017-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Nico Zasha Kroik
Nico Zasha Kroik