Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Positivt

 

 

 

att vara poet är jobbigt minsann

att vara kreativ varje vaken stund

det är inget jag vara kan

likt månen är jag något rund

 

skriva om kärlek är svårt

alla orden redan tecknats har

och livet är så hårt

så blås en fanfar

 

blås bort det fula och svåra

bort med det mörka och tunga

ordens makt är våra

fyll med luft din lunga

 

brist ut i vårens sång

gör det nu på en gång

sjunga nyttigt är

det oss livet lär

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 133 gånger
Publicerad 2017-04-25 16:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP