Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vårt uppdrag är att leva!


Existensmaximum

Inget stoppar mig

ingen

livet är sudden death
mellan
me, myself and I
vinnaren heter
jag
och ingen annan

morötter utan ändar

glädje utan gränser

dagar bryts ner till minuter
varje sekund räknas

inget lämnas åt slumpen

när jag lever

e x i s t e n s m a x i m u m.




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 386 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-04-26 06:41



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Så himla bra, positiv och vacker text! Den tackar jag för :)
2018-01-13

  Maiah VIP
Älskar denna livsbejakande text och blir påfylld av den! Mera sånt!!!!
2017-04-26

    Sefarge VIP
Visdom!
Tar tid att inse
och dela med sig!
:)
2017-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP