Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En doft av kärlek

 

 

i nattens dunkel

jag känner din värme

din inre längtan

kom mig till mötes

du man av kärlek

jag ger dig mitt hjärta

jag ger dig min lust

kom mig nära

var mig nära

i förening vi två

smälter samman till ett

i kärleks stund vi vilar

nära, nära




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-26 19:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Låter mer som förberedelse för avlelse än erotik, men what the heck -
2017-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP