Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden fann jag via Google!


The Colors of my soul!

The Colors of my soul

I stand outside the lines

 

I am not ashamed

I don’t close out anything

 

I’ve seen so much

And i been in so many places

 

Now i se only *LOVE*

 

Copyright" (©)Lars Krister Hedlin ’2017-04-23




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 433 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2017-04-27 10:06



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Underbar text som förmedlar kärlek och styrka.
2017-05-02

  Cahaya
Genom kärlekens ögon får vi styrka, mod och alla de avskalade insikterna så vi ska klara av att leva och verka tillsammans med svaga och rädda människor.
En sakral ton i en onämnbar färg utgör något vi alla vill nå.
Frid
2017-04-29

  Alysse VIP
Mjukt och fint
själen sjunger
kärlek
2017-04-29

  lila fjäderblomman VIP
Fint!
2017-04-28

  Ingrid Trolle
Vackert Lars!
2017-04-28

  Ewa-Britt Nilson VIP
Se i kärlek
rakt klart
underbart
och på orden
Du fick fart!
2017-04-28

    ej medlem längre
Mycket vackert skrivet
2017-04-28

    Ting69
Lovely
2017-04-27

  WyS VIP
Gillar...Now I see only love!
2017-04-27

  Anya VIP
Jaa undra vad jag har för färg på min själ? Fint tänkt här.
2017-04-27

  Marita Ohlquist VIP
Härligt att se!
2017-04-27

  ULJO
Fint
2017-04-27

    ej medlem längre
Underbart!
2017-04-27

  Salvation Pepper
Gott!
2017-04-27

  alicja lappalainen VIP
Låter som en sång. Mycket sakrala toner.
2017-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin