Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


488.i hjärtats trädgård ...

dyker kärleksblommor upp
inte från någon nyck
och inte från årstid heller...

och du har så bråttom
med din tvekan om,

Are you talking about the World`s Pulse!?

O!Hur skingras lusten
när FORTUNAS läppar som sanddyner
villiga att bryta glastornets is med list...

Helig Ed Till Sublim Ande
hetare än fruktköttet!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-28 19:54



Bookmark and Share


  petter rost
Den bilden – "hetare än fruktköttet!" har jag aldrig sett förut. Eller känt av – den är stark, fruktköttet är inte bara hett, det ger smak åt alla sinnen, det kan porla och släcka törst! Så väldigt vackert.
2017-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP