Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag måste försöka lära mig att leva

Jag vandrar längs en strand
bortom det vanliga
uppfylld av en inre musik

Melankoli och vemod
har byggt min själ
mitt hjärta är fullt
av bilder på dig

Kommer musiken att finnas kvar
i himlen?

Jag måste försöka lära mig
att leva




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-29 10:05



Bookmark and Share


  Ananas
De sista två raderna är träffande.
2017-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP