Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blåa ögon

Himlen är täckt av vita moln

jag springer naken över ett fält av röda rosor

Inga taggar här

Jag skjuter hej vilt med min pistol.

Mina ögon är knallblåa och gnistrar av liv och salig berusning.

En lek där ingen kommer till skada

Inte ens molnen uppe i himlen.




Fri vers av Joakimnordbrandt
Läst 240 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-04-29 15:37



Bookmark and Share


  Anya VIP
Härligt uppfriskande. Fina bilder frammanas...bra hopknytning med molnen i början och slutet.
2017-05-01

  Lars Hedlin
Mycket bra framfört
2017-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Joakimnordbrandt
Joakimnordbrandt