Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden från Google!


Touch Me with your lips!

 

Touch Me with your lips

Show Me your inner Self

 

Caress me and push it to the limit

Feel the love drink our moistness

 

Open my eyes

Don’t live in denial

 

Copyright" (©)Lars Krister Hedlin  2017-04-29

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 476 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-04-29 21:12



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Nä, inte leva i förnekelse, så sant.
2017-05-03

  StinaJ VIP
Hett och innerligt
2017-05-02

  ULJO
Wondderful
2017-05-01

  Fem hjärtan VIP
Mycket vacker!
2017-04-30

  Goraxy 89 Orion VIP
BRA !!!
2017-04-30

    ej medlem längre
Vacker text och bild!
2017-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin