Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De. Vill. Ta. Våra. Liv.


Liv är mer / än hjärtan som slår

Liv är mer
    så mycket mer
        än hjärtan som slår.
Liv är mer
    så mycket mer
        än surrande synapser.
Liv är mer
    så mycket mer
                än föda, förtära &
                                fortplanta.

Liv är riktningar.
Liv är viljor.
Liv är drömmar, önskningar
                                & förutsättningar.
Liv är rötter.
Liv är samband & sammanhang.
Liv är glädjen
            vi har
                    i varandra.

Liv är mer
    så mycket mer
            än hjärtan
                        som slår.




Fri vers (Fri form) av morpheo
Läst 381 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-04-30 01:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morpheo
morpheo