Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt


Att färdas tillsammans

Jag vill vara din tröst
och din glädje.
Jag vill vara din trygghet
din borg.
Jag vill vara din styrka
och starkhet
såväl i glädje
som sorg.

Jag vill vara dej riktigt
nära
när vredgade vågor
slår.
Jag vill vara en stödjande
styrman,,
på färden,
så gott ja förmår.




Bunden vers av Ingvar Björkdahl
Läst 266 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-04-30 09:36



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så fint och kärleksfullt...
2017-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Björkdahl
Ingvar Björkdahl