Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Demonstration!


Tabac

...och här
ligger min hund
på stranden

och
demonstrerar mot

ALLT!




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-05-01 08:53



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Han ser rätt nöjd ut :-)
2017-05-01

  Vindeblad
Underbar! Bara att ta efter :).
2017-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP