Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Territorium


Kliv icke aldrig.

In i mitt territorium.

Och kränk mig.

Ingen gör så.

Ingen.




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 181 gånger
Publicerad 2017-05-01 14:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP