Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om "family Life"


Tre flickor i mitt hus



Jag ställde skorna på fel plats
glömde tvätten i maskin
har fel färg på skjortan
borda ha städat efter mig
och ringt hundvakten


men


Så sitter vi tillsammans
dricker kaffe
pratar om livet
och i förtroende om allt





förstår jag
hur utvald jag är
och får bo i ett hus
där kärleken flödar fritt




Fri vers av Nils-Robert
Läst 549 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2017-05-03 19:16



Bookmark and Share


  aol
Enkelt rakt berörande vackert skaldat,
2018-03-15

    Sefarge VIP
Fastnade för dessa
Raka bildrika känslo
-ordrader.Topp!
:)
2017-07-29

  Petter Wingren
Ärlighet som överraskning, upptäckt, uppenbarelse när det självklara inte är självklart och ditt öppnade hjärta sjunger tack, kärleken flödar fritt...
2017-06-02

  Eva Langrath VIP
Tycker om värmen och tacksamheten i texten.
2017-05-17

  Janina Kaminska
Underbar dikt om kärlek. Bokmärker.
2017-05-14

    ej medlem längre
Helt fantastiskt fint!
2017-05-12

    ej medlem längre
bättre än vara hemlös iaf.
2017-05-12

  Goraxy 89 Orion VIP
Wunderbar !!!
2017-05-11

  Karina"Kia"
Varmt budskap att värna om varandra och vara redo att ställa upp..sen att glömma..lite trams..ja! det viktigaste är väl GEMENSKAP i huset/kvareter och att kunna umgås tillsammans...

En härligt fin vardagligt nödvändigt viktig träff och kaffet smakade bra?
2017-05-06

  Salvation Pepper
Insikt och klokhet.
2017-05-04

  Peter Olausson VIP
Härligt befriande text!
2017-05-04

    ej medlem längre
underbar text om hur kärleken flödar!
2017-05-04

    ej medlem längre
Vilken fantastiskt fin text som speglar vardagslycka, sann kärlek och innerlig värme.
2017-05-04

  Rise Little One
Kärlek i den mest naturliga formen...
2017-05-04

  Fem hjärtan VIP
Åh, vilken härlig dikt om äkta kärlek!
2017-05-03

  bumerang

Det ultimata mänskliga
utifrån överseende
gestaltar du i ödmjuk glädje
över att i bestående kärlek
få vara del av.
Och du delar det så frikostigt med oss.
Känner detta och blir glad.
2017-05-03

  Alysse VIP
Älskar denna text som speglar
verkligheten på ett ärligt
och underbart sätt
då den är som bäst!
Fylld av kärlek
2017-05-03

  ULJO
Vilken lycka
2017-05-03

  Marita Ohlquist VIP
Helt underbar text som förmedlar att kärleken är stark och har fördragsamhet med det som inte blir riktigt bra!
2017-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Nils-Robert
Nils-Robert