Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är det över nu?

 

 

 

Jag håller om dig när du gråter. Jag går i dina fotspår. Jag lyssnar, är ödmjuk och förstår. 

Men ditt ego är hårt. Jag, jag och JAG!

Idag släppte jag din hand. Jag lät dig promenera ensam. Då hånar du, lovar åska.

 

Men vet du, det är ok! Jag har alltid överlevt! Kanske dör jag ett tag, men det är ok!

 




Övriga genrer av genni VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-05-03 13:36



Bookmark and Share


  Chawa VIP
Gripande ord som känns, men det ligger en styrka i att kunna se förbi...
2017-05-05

  lodjuret/seglare VIP
Väl skriven text.
2017-05-03
  > Nästa text
< Föregående

genni
genni VIP