Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om döden smeker mitt inre

 

 

 

En natt svartare än ebenholts sprang jag genom staden. Jagad av djävulen och huvudet fullt av myror. Stjärnor föll som raketer och slog upp asfalten bakom min rygg. En liten fågel flög vid min sida som en tröst jag inte kunde finna någon annanstans. 

Bakom en mur knöt sig magen, men en fristad hittades i ett djupt andetag. Där rispade blodröda rosor min hud och citronfjärilar flög in i min mun. Sockersöt död doftar sommar och det är bara så jag vill dö.

 

 

 




Övriga genrer av genni VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-05-04 01:15



Bookmark and Share


  Peter G VIP
Wow! vilken härlig text! En komprimerad berättelse där så mycket händer på bara några rader och jag sugs in i historien för ett kort ögonblick men landar strax med andan i halsen bara för att i ögonblicket efter bli vittne till den dramatiska slutscenen!


2017-05-14

  Lars Hedlin
Starkt och närvarande!
2017-05-09

  KattenKin VIP
När döden blir vacker. Vackrare. Vackrast.
Bokmärke och applåder - tack!
2017-05-06

  lodjuret/seglare VIP
Underfin liten text. För väl envar människa på väg ut i dagen och nog okänt öde.
2017-05-05

  Larz Gustafsson VIP
Men vad händer sedan...?
2017-05-04
  > Nästa text
< Föregående

genni
genni VIP