Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansens locksång

Dansen lockar till rörelse och glädjen flödar.

Rytmen i trummorna och fötter
i taktfast enighet.

Allt är glömt i det renande nuet.

Inga plågor i varken kropp eller själ.

Bara vara i varande kärlekens skapelse.

Ensam tvåsam i treenighetens himmel.




Fri vers av Britt Gustavsson VIP
Läst 93 gånger
Publicerad 2017-05-06 11:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Britt Gustavsson
Britt Gustavsson VIP