Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mental exit

Mental exit
man måste ju få ta sig frihet
och inte vara hund
vissla då
neurokardiotoxin
vauxalfirenza blå
kärlek är fantasi
inte förnuft
knapp högst upp
Kontroll röd knapp
ljudet sitter i dig
din puls




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-06 19:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP