Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

befriad

 

 

"Nu är jag en fågel"

 

så flög hon i sin väg

lämnade stranden

 

stranden grå

fågeln en vit duva

 

 

 

"Karin"

 




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 436 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-07 00:32



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Skön frihetskänsla i orden...
2017-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP