Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgondagen

Om ändå morgondagen kom med sol
Med löften
Med värme
Med jordgubbar

Hur än vi vrider och vänder
Jag önskar att det här var dina händer
Skymd i skugga men jag vet att du är där
Och jag beväpnade mig

Det känns som en evighet sen nu
Men det är bara tiden som går fort

Sakta snurrar jag vilse världen
Och jag vet att du är kvar där ute
Med löften
Med värme
Med jordgubbar




Fri vers av Sanna Vaara
Läst 323 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-05-07 18:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sanna Vaara
Sanna Vaara