Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kosmopolit

Så många år sedan nu
jag tog det förbjudna steget
mellan mörkret och ljuset
mina enda vänner
ligger landet lagom
där jag finns alltför ofta

Jag skulle kunna gå
åt vilket håll som helst
men jag ser gud i dina ögon
det finns ingen gräns
mellan oss

På natten drömmer jag
att jag springer längs
en enda lång raksträcka
utan slut




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 202 gånger
Publicerad 2017-05-08 08:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP