Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://soundcloud.com/lillaegolish/where-are-we-going


subversiva strömmar ekolod genom hjärtan som blöder

säg mig där var du ska ta
vägen ringlar runt halsen
och himlen väger måne
med havsskålens vita skum
i en oval kring din isklara iris
med en pupill som en klippa
ned i det djupa grytet där
köttet vilar i väntan på att slitas i bitar
falla nedför brunnen med en försvinnande fläktande dov duns
under ett täcke av fjädrar
med motiv ovanpå
i blurriga mönster som
kartan var målad med vattenfärg
men torkan aldrig infann sig
i den heta skuggsandens köldeksem




Fri vers (Fri form) av inormie
Läst 56 gånger
Publicerad 2017-05-28 14:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

inormie
inormie