Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vet. hur den jävlas











först oskadliggörs vävnaden
där hjärtat ligger som på en bräda
mörk och sprickig av ljusets vatten.
sedan inkräktar en märklig typ av nerv
-os
-itetslängtan i magtrakten, varefter
huden får sitt, när tiden utrotats –

och aporna glor rörsystemen hål
fokuserar som händer flätade
med benen knäade
i en gardinbeklädd strand till moln

















Fri vers av inormie
Läst 71 gånger
Publicerad 2017-05-18 18:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

inormie
inormie