Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Storm

Det blåser upp till storm
sköljer ner dig
omfamnar dig, tar tag i dig
Håller så hårt om dig även fast

Saknade att inte ha dig
under min kontroll
Min saknad blev till sorg
Alla tårar blev ett hav

Vågorna sköljer upp mina sista krafter
som höll mig kvar vid dig




Fri vers av Hildegard
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-11 15:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hildegard