Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återfall

Brukade känna
Brukade hoppas
Jag brukade veta
Nu är jag fast för det hann ikapp
Osäker på alla ord
söker upp dem i ordboken, deras betydelse
Matchar fel med beskrivningarna
Jag misstar mig
Jag har aldrig fel

Den här gången tar jag ett steg tillbaka
observerar inte mer
Nu vill jag tillbaka till där det finns kontroll
Allt är för perfekt
Jag mår inte ens dåligt
Eller
egentligen vet jag inte
vågar inte känna

Men han
Ja du
Du
Får mig inte att känna det jag är van vid
Måste känna nått nu
Jag vet hur
Jag lovade
Jag trodde
Hatar att ha fel
Tyvärr hade andra rätt
En snabb resa tillbaka
Återfall




Fri vers (Fri form) av Hildegard
Läst 296 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-05-11 15:20



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Hej!

Att varken gå framåt eller bakåt måste ändå vara det värsta. Återfall, ok, men kanske ändå utblick från en lite annan position. De korta slagen i dina rytm gör texten spännande.
2017-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Hildegard