Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vita

Ikväll flyger svalorna högt
Det blir inget oväder
jag vet att det är tvärtom
Luften är stilla
men jag har börjat igen

Känner av det mer än någonsin
hanterar konsekvenser
jag flyger lägre
för jag vet om att inget är lugnt den här kvällen

söker svar

utanför stormens öga




Fri vers (Fri form) av Hildegard
Läst 245 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-05-13 21:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hildegard