Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyrie

Andetagen blir kvävda
känslorna inte övervägda
jag suktar efter din närhet när du är som närmast
anrop efter det heligaste jag vet
förbarma dig min älskade
för jag är i ett underläge

min kropp skriker
skriker efter något mer
lova mig det eviga livet

en bredd fylld av begäran
står på mina knän
ge mig en smak av hela dig

lyft mig till skyarna
helga mitt namn
älska mig
så som jag älskar dig




Fri vers av Hildegard
Läst 93 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-27 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hildegard