Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beroende

om jag kunde slicka dig ren
sluta ta för mycket ansvar
om vi var varandras beroende
och inte du
bara mitt

om jag skulle säga att tid bara är påhitt
vad har jag då spenderat på dig?
jag fick höra att tårar tar slut
oändlighet
för du är beroende av annat
och jag är beroende av dig




Fri vers av Hildegard
Läst 244 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-05-11 15:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hildegard