Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla solskensdagar



Alla solskensdagar är inte vackra
utan regn

Alla ord jag säger
är inte alltid de rätta

Alla tankar jag tänker
är inte alltid sanna

Alla gärningar jag gör
är inte alltid osjälviska

Alla ifrågasättande blickar
kan kommma från min varma själ

Jag är bara en människa




Fri vers av Hildegun Relefors
Läst 328 gånger
Publicerad 2006-05-23 10:58



Bookmark and Share


  Albert
oj vad du skriver fint
2006-05-26

  Anders P VIP
Bevare oss för den tråkighet som skulle utbreda sig om alla ord var rätt, om alla tankar var sanna och alla gärningar osjälviska. Vilken tur att vi bara är människor.
2006-05-23

  Fredrik Stillesjö
Hej Hildegun!

Bra beskrivet av något som vi alla bör tänka på. Vi är inte mer än människor. Hälsar Fredrik
2006-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Hildegun Relefors
Hildegun Relefors