Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den vita ängeln

Ängeln flyger ren och vit
över gröna skogen
ingen ser från jordens slit
ingen ser mot skogen.

Ängeln över stadens glam
sakta flyger fram
genom sot och dis
syns ej ängeln troligtvis

Vcker ängel flyger hän
över vida vatten
Blåa fjärden suckar tungt
uti svarta världen.




Bunden vers av Gunhild Hernström
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-11 21:27



Bookmark and Share


  Syrran77
Hoppas någon upptäcker ängeln till slut.
2017-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Gunhild Hernström
Gunhild Hernström