Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tre bokstäver



Tänk
att bara tre bokstäver
kan bli till ORD
ord som kan uppmuntra
trösta och berömma
och såra
ord till ingen nytta
ellerglädje
ord som egentligen aldrig skulle ha sagts
Men de rätta orden
går att sprida
som skimrande maskrosfrön
i vinden




Fri vers av Hildegun Relefors
Läst 335 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-23 11:04



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja Ord...är som du skriver oerhört viktiga...och i den här dikten förmedlar du HUR viktigt på ett härligt sätt!!!
2006-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Hildegun Relefors
Hildegun Relefors