Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
se livet i färg


Regnbågen

varje droppe räknas oavsett färg på vattnet/

kaffe koppen hägrar men sover på natten/

då allt är toppen vägrar jag ha en djävel på axeln/

då svart och grått tävlar ser jag istället världen i färger/


efter regn kommer solen och regnbågen istället/

som när min vän troget målade på väggen/

kunde jag känna modet vrålande på ängen/

kunde känna min broder min strålande ängel/


min fader, moder, bröder och systrar föder min lycka/

överväldigad försöker att lyckas möta med lyktan/

och låta ljuset komma till behövande nytta/

flera tusen låtar den som söker den hittar/


inte bara en kuslig vålnad från mitt förflutna/

utan en saga som busigt frågar om att fördjupa/

inte bara klaga på ytlig låga som vill förtrycka/

vakna sa jag! ryt och skåda lejonens styrka/




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 370 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-05-12 11:13



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Ljusets hoppfullhet
som färgar av sig
vid läsandet
Tack!
:)
2017-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl