Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fria tankar, eller jakten på inspiration...:)...


Oh yeah! (2017)


Nu cyklar hästarna baklänges
nu ramas fallet utanför in
nu kan ni skratta eller gråta
nu, oh yeah, resten är en gåta..




Fri vers av Järnkatten
Läst 396 gånger
Publicerad 2017-05-13 16:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten