Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nej






ögon på dig, i mig, ögon
kupade med iris runt svarta
snöfallshänder

glaciärtänder tuggar, lugnar
undrar

kontaktyta av uppsyn, kapillärer
vener och stjärndamm som
nuddas av axeln
som roterar

allt, sen










Bunden vers av inormie
Läst 51 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-05-13 16:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

inormie
inormie