Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev den i en blogg för ett halv år sen ca


Saknaden efter han

Saknad ett stor ord bakom en ännu större sak som finns i oss människor.
Min Saknad är ett tomrum som bara kan fyllas av att min älskling är hos
mig. En saknad så stor och svår att bära men måste klara av det.
Den gör ont i mitt hjärta när han inte är här och det är tungt och jobbigt.
Ett sms och en stund i telefon med älsklingen gör att livet känns lite lättare igen och allt är så bra




Övriga genrer av inyourdream
Läst 338 gånger
Publicerad 2006-05-23 12:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

inyourdream
inyourdream